29 maart 2016

Barrisol Lumiere, een lust voor het oog.

Een waar lust voor het oog, Barrisol Lumiere. Het gekleurd lichtplafond bestaat uit een transparante folie waarachter een RGB gestuurde lichtbron is geplaatst. Dankzij de kleurschakeringen kan men de sfeer in de ruimte bepalen.
 

De Barrisol Lumière Color® folies zijn translucent en ideaal om het licht zacht en homogeen te verspreiden. Dankzij de verschillende kleuren en lichtdoorlaatbaarheid van de folies, kan het licht soms levendig, gekleurd of natuurlijk verspreid worden, volgens het gewenste effect dat men wil bereiken. De Led-verlichtingssystemen worden achter de Barrisol Lumière Color® folie geplaatst.
 

Speciaal op maat gemaakt volgens de opmetingen ter plaatste worden ze in zichtbare of onzichtbare profielen gespannen. De plaatsing is zonder vervuiling en meubels hoeven niet verplaatst te worden. Alle Barrisol folies zijn 100 % recycleerbaar en hebben een (B-s1, d0 / B-s2, d0 / B-s3, d0 — Afhankelijk van de finish) brandklasse. De Barrisol Lumière Color® oplossingen kunnen ook akoestisch, met perforaties of geprint bekomen worden.

 

Op wanden en muren en voor 3D verlichting. Barrisol Lumière Color® wordt toegepast in bioscopen, restaurants, galerijen, commerciële ruimtes, winkels, luchthaven, showroom, standenbouw enz 
 

Barrisol Lumière Color® wordt ook toegepast in de verzorgingssector. Met deze verlichtingsoplossingen is het mogelijke om ritme en sfeer te brengen en dit wordt gebruikt voor chromo- en lichttherapie.

Geïnteresseerd.. neem contact met ons op.